Blog

JAK DŮLEŽITÉ JE UMÝT SE PŘED VSTUPEM DO VÍŘIVKY

Osprchovat se po koupeli ve vířivce, abychom z pokožky smyli vodu ošetřenou chlorem a zbavili se jeho typického odéru, je běžnou praxí. Málokdo si však uvědomuje, jak důležitá je sprcha před samotným vstupem do vířivky. Přinášíme vám proto několik důvodů, proč by se sprchování nejen po, ale také před vstupem do vířivky mělo stát nedílnou součástí vašeho relaxačního rituálu. Nejenže tím zamezíte zbytečnému znečištění vody ve vířivce, ale také ušetříte čas, který byste jinak museli věnovat její údržbě.

Prevence v údržbě vody ve vířivce

Není příliš známým faktem, že čistotu vody ve vířivkách ovlivňujeme především my, jejich uživatelé. Je tomu ale skutečně tak, a proto by sprcha před každou návštěvou vířivky měla patřit k běžným součástem spa rituálu. Jedině tak ze sebe smyjete pot, zbytky kůže a kosmetiky, jako jsou deodoranty nebo make-up a výrazně snížíte riziko zanesení nečistot do vody. Tím zamezíte tvorbě dráždivých chloraminů, které vznikají právě během procesu likvidace těchto nežádoucích látek a mohou potenciálně dráždit pokožku.
Stejně jako je před relaxací ve vířivce důležité osprchovat se, je důležité používat i správnou kosmetiku. Běžná mýdla totiž obsahují mastné hydratující složky, které se na pokožce těla následně zanáší do vody ve vířivce. Sáhněte proto po speciální kosmetice navržené přímo pro uživatele spáček. Funkční sprchový gel Spaculture Before spa důkladně odmastí a očistí vaši pokožku před relaxací ve vířivce a nenaruší hodnoty pH vody v ní. Správné pH prodlužuje životnost vaší vířivky a jejích komponentů, díky absenci nečistot ve vodě zase nedochází k nevzhlednému pěnění vody a ucpávání vodního filtru. Sprcha před odpočinkem ve vířivce a zbytečné nezanášení nečistot do její vody snižuje spotřebu chemikálií pro údržbu vody ve vířivce, což v důsledku snižuje náklady na údržbu a obměnu vody, šetří váš čas a vy si tak můžete dopřát více času na zaslouženou relaxaci.

TIP
Revoluční funkční mýdla – dokonalý doplněk ke každému spa


Sprcha jako zážitek

Sprchování před koupelí může být také skvělým úvodem do vašeho relaxačního rituálu. Pomůže vám naladit se na odpočinek a přepnout mysl do režimu péče o sebe. Představte si měkkou osušku, nadýchaný župan a sprchový gel Spaculture Before spa, jehož relaxační zemitá kombinace vůní elemi a patchouli povýší sprchu před vířivkou na osobní rituál péče, který posiluje vaše zdraví a pohodu a zároveň napomáhá udržet vodu ve vířivce déle čistou.

Co dělá funkční mýdla Spaculture výjimečnými?

Funkční mýdla Spaculture spa jsou navržena s ohledem na potřeby uživatelů vířivek a zajišťují péči přizpůsobenou specifickým nárokům tohoto prostředí. Sprchové gely Spaculture Before spa neobsahují zvláčňující oleje, které se běžně vyskytují v klasických sprchových gelech a jejichž efekt lze přirovnat k tomu, jako byste se před vstupem do vířivky namazali tělovým krémem. Negativní účinky se projeví už po prvních chvílích – mléčně zakalená voda, nežádoucí pěnění a narušená rovnováha vody.


V čem jsou funkční mýdla Spaculture Before jiná oproti klasickým mýdlům?

Funkční mýdla Spaculture Before

Běžná mýdla

Péče po koupání

Relaxace ve vířivce se netýká pouze kvality vody, ale také vás a vaší pokožky, která si po delším pobytu v teplé vodě zaslouží tu nejlepší péči. Proto jsou tu sprchové krémy po chvilkách relaxace ve vířivce – Spaculture After pokožku efektivně zbaví nepříjemného chlorového odéru a jemně ji provoní. Na rozdíl od běžných produktů zápach nepřekrývá, ale skutečně eliminuje, což z něj dělá světový unikát. Kombinace čtyř pečlivě vybraných olejů poskytne vaší pokožce potřebnou výživu a vláčnost, zjemní ji a zbaví nepříjemného pnutí. Se sprchovými krémy Spaculture After tak relaxace nekončí koupelí ve vířivce. Díky nim si pocit uvolnění a péče uchováte i po celý zbytek dne, stejně jako hebkou a provoněnou pokožku.

Chcete se o unikátním konceptu funkčních mýdel Spaculture dozvědět více?
Navštivte spaculture.cz.

Zpět na seznam

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog